Houtpellets bestellen Noord-Holland

Brandstof van hoge kwaliteit met een DIN Plus-certificaat

Rijnen Brandstoffen is al sinds 1919 leverancier van allerlei producten op het gebied van warmte. Middels de webshop Houtpelletskopen.com bieden zij u de mogelijkheid om eenvoudig te kunnen profiteren van houtpellets bestellen Noord-Holland. Onze houtpellets zijn kleine, lichte staafjes die voortkomen uit geperst houtafval van zagerijen. In veel landen stimuleert de overheid het gebruik van deze houtpellets. Daarnaast is de structuur ideaal voor verbranding.

Bent u benieuwd onze houtpellets? Wacht dan niet langer en plaats online een bestelling. Onze ervaren chauffeurs komen de door u bestelde producten vervolgens netjes op locatie in Noord-Holland afleveren. Voor meer informatie of specifieke vragen mag u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Met Badger houtpellets van
HOUTPELLETSKOPEN.COM
haalt u topkwaliteit in huis!

De voordelen van houtpellets
Houtpellets zijn erg stabiel in prijs. De hele strikte kwaliteitsnormen zijn efficiënt met het gevolg dat de pellets steeds dezelfde dimensies hebben. De hogere calorie-inhoud maakt van houtpellets een economische en moderne brandstof.