Houtpellets Friesland

Brandstof van hoge kwaliteit met een DIN Plus-certificaat

Rijnen Brandstoffen is al vele jaren leverancier van houtpellets. Deze kleine, lichte staafjes komen voort uit geperst houtafval en zagerijen. De structuur van deze houtpellets is perfect geschikt voor verbranding. Mocht u dus op zoek zijn naar een professioneel bedrijf voor de levering van houtpellets Friesland, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze houtpellets zijn altijd vanuit 100% natuurlijk hout opgebouwd. De grondstof hout wordt middels een speciale technologie gedroogd, waarna deze wordt samengeperst en uiteindelijk in korrels wordt omgezet. Houtpellets zijn erg stabiel in prijs en de hogere calorie-inhoud maakt van dit product een economische en moderne brandstof.

Benieuwd naar onze Houtpellets? Plaats dan online een bestelling via Houtpelletskopen.com. Onze chauffeurs komen uw bestelling vervolgens netjes op locatie in Friesland afleveren.

Met Badger houtpellets van
HOUTPELLETSKOPEN.COM
haalt u topkwaliteit in huis!

De voordelen van houtpellets
Houtpellets zijn erg stabiel in prijs. De hele strikte kwaliteitsnormen zijn efficiënt met het gevolg dat de pellets steeds dezelfde dimensies hebben. De hogere calorie-inhoud maakt van houtpellets een economische en moderne brandstof.