Houtpellets

HOUTPELLETS BESTELLEN
Houtpellets zijn kleine, lichte staafjes die voortkomen uit geperst houtafval van zagerijen. Ze vormen een belangrijke ontwikkeling voor de huishoudelijke verbranding van biomassa, omdat ze meer gemak bieden dan het huidige brandhout. Houtpellets kunnen in ondergrondse of bovengrondse silo worden geblazen en automatisch in een brander worden gebracht. Daarnaast is de structuur ideaal voor verbranding. Vooral in landen als Scandinavië, Oostenrijk, Duitsland en België stimuleert de overheid het gebruik van deze praktische houtpellets.

Rijnen Brandstoffen levert houtpellets afkomstig van houtzaagsel en ander zuiver houtafval. Deze houtpellets zijn altijd vanuit 100% natuurlijk hout opgebouwd. De grondstof hout wordt middels een speciale technologie gedroogd, waarna deze vervolgens wordt samengeperst en uiteindelijk in korrels omgezet wordt omgezet. Rijnen Brandstoffen levert houtpellets in plastic zakken.

DE VOORDELEN VAN HOUTPELLETS
Houtpellets zijn erg stabiel in prijs. De hele strikte kwaliteitsnormen zijn efficiënt met het gevolg dat de pellets steeds dezelfde dimensies hebben. De hogere calorie-inhoud maakt van houtpellets een economische en moderne brandstof.

INTERESSE IN HOUTPELLETS?
Heeft u interesse in de aankoop van deze fijne houtpellets? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Rijnen Brandstoffen. De ervaren medewerkers voorzien u graag van een passend advies of een vrijblijvende offerte op maat. Kies voor houtpellets, kies voor een moderne brandstof.

Meer informatie of vragen? Neem contact op

Met Badger houtpellets van
HOUTPELLETSKOPEN.COM
haalt u topkwaliteit in huis!