Klantenservice

LEVERING HOUTPELLETS
Houtpellets kunt u online bestellen en deze worden door heel Nederland geleverd (m.u.v. de Waddeneilanden) en ook in Vlaamstalig België. Uw bestelling ontvangt u van maandag tot en met vrijdag binnen 8 werkdagen. Tijdens het invullen van de gegevens kunt u een voorkeur aangeven op welke werkdag u de bestelling wilt ontvangen. Dit wordt later in onderling overleg bevestigd. Wij kunnen geen exact aflever-tijdstip aangeven, daarom neemt onze klantenservice 1 dag van te voren contact met u op inzake de levertijd.

Het afleveren van bestellingen gebeurt door middel van een vrachtwagen. Leveren in woonwijken is voor deze vrachtwagens geen enkel probleem. De pallet wordt met een elektrische pompwagen verreden en op de gewenste plek neergezet. Het is helaas niet mogelijk om met de elektrische pompwagen door bijvoorbeeld grind of over gras te rijden.

De pallet wordt bij u op de stoep neergezet. Zou u liever zien dat de pallet ergens anders wordt neergezet, dan dient u dit met de chauffeur te overleggen. De chauffeur zal u dan zeggen of dit wel of niet mogelijk is. Houtpelletskopen.com is niet verantwoordelijk voor eventueel geleden schade met betrekking tot het verplaatsen van de pallet op uw erf.

Mocht u niet aanwezig kunnen zijn tijdens het afleveren van de pallet, dan kunt u eventueel een briefje op de deur hangen met daarop de aanwijzingen voor de chauffeur waar de pallet geplaatst kan worden.

Meer informatie of vragen? Neem contact op

AFMETING VAN DE PALLETS:
Badger 975 kg: 100 x 120 cm
Vita Holz 990 kg: 100 x 120 cm
Ecopower 975 kg: 80 x 120 cm

VOORDELEN VAN ONS LOGISTIEKE BEDRIJF:

  • Iedere dag levering door geheel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en Vlaamstalig België.
  • Chauffeurs met veel ervaring
  • Gespecialiseerd in levering aan particulieren

TIPS OM DE LEVERING ZO GOED MOGELIJK TE LATEN VERLOPEN:

  • Zorg dat er voldoende ruimte is om de pallet te plaatsen.
  • Mocht u niet thuis zijn, dan kunt u aan ons doorgeven waar de pallet kan worden neergezet.

Met Badger houtpellets van
HOUTPELLETSKOPEN.COM
haalt u topkwaliteit in huis!

De voordelen van houtpellets
Houtpellets zijn erg stabiel in prijs. De hele strikte kwaliteitsnormen zijn efficiënt met het gevolg dat de pellets steeds dezelfde dimensies hebben. De hogere calorie-inhoud maakt van houtpellets een economische en moderne brandstof.