Houtpellets Groningen

Brandstof van hoge kwaliteit met een DIN Plus-certificaat

Houtpellets Groningen leveren? Dat kan! Rijnen Brandstoffen is u middels de webshop Houtpelletskopen.com graag van dienst. Onze ervaren chauffeurs komen de door u bestelde houtpellets op locatie in Groningen bezorgen. Daarnaast zijn onze houtpellets erg stabiel in prijs. De strikte kwaliteitsnormen zijn efficiënt met het gevolg dat de pellets steeds dezelfde dimensies hebben. En de hogere calorie-inhoud maakt van houtpellets een economische en moderne brandstof.

Rijnen Brandstoffen levert houtpellets afkomstig van houtzaagsel en ander zuiver houtafval. De houtpellets zijn te allen tijde vanuit 100% natuurlijk hout opgebouwd. Dit hout wordt middels een speciale technologie gedroogd, vervolgens samengeperst en uiteindelijk in korrels omgezet.

Bent u geïnteresseerd in onze houtpellets Groningen? Neem dan gerust eens contact met ons op of plaats meteen online een bestelling.

Met Badger houtpellets van
HOUTPELLETSKOPEN.COM
haalt u topkwaliteit in huis!

De voordelen van houtpellets
Houtpellets zijn erg stabiel in prijs. De hele strikte kwaliteitsnormen zijn efficiënt met het gevolg dat de pellets steeds dezelfde dimensies hebben. De hogere calorie-inhoud maakt van houtpellets een economische en moderne brandstof.